Centar za socijalnu inkluziju Šibenik, temeljem ugovora s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike socijalne usluge, pruža sljedeće socijalne usluge stanovnicima Grada Vodica: organizirano stanovanje za osobe s intelektualnim teškoćama; poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama; stručnu procjenu i osobnu asistenciju.
Zainteresirane osobe s invaliditetom navedene usluge mogu koristiti temeljem rješenja Hrvatskog zavoda za socijalni rad Područni ured Šibenik. Također, projektno/programski, u Klubu Vodice provode se aktivnosti psihosocijalne podrške, samozastupanja i kreativnog provođenja slobodnog vremena s ciljem očuvanja i podizanja kvalitete življenja, usvajanja novih znanja, vještina i navika, te posebno povećanja samostalnosti pojedinca u svim područjima življenja.

Zainteresirane osobe s invaliditetom aktivnostima u Klubu Vodice mogu sudjelovati povremeno i besplatno u dogovoru sa stručnim timom Inkluzije Šibenik.
Aktivnosti Kluba Vodice financirane su proračunskim sredstvima Grada Vodica i iz trogodišnjeg programa "Širenje mreže socijalnih usluga i povećanje kvalitete života osoba s invaliditetom na području Šibensko-kninske županije" financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike socijalne usluge.

Za sve detaljnije informacije možete se javiti na: brojeve telefona 022/206 550 ili 022/312 171; putem elektroničke pošte inkluzija-sibenik@inkluzija-sibenik.hr ili osobno u Klub Vodice na adresu Obala Ive Juričeva Cota 10 (stara općina), 2. kat, u vremenu od 7 do 15 sati – kontakt osoba Iris Cukrov, dipl. psiholog,