Odbojkašice Vodica ove su subote sudjelovale na pripremnom turniru u Bibinju gdje su, pobijedivši u sve tri odigrane utakmice, zasjale na prvom mjestu. Uz ekipu Odbojkaškog kluba Vodice, na turniru su sudjelovale ekipe iz Dubrovnika i Zadarske županije. U utakmicama protiv ekipa OK Bibinje i ŽOK Dubrovnik, Vodičanke su slavile rezultatom 2:0 u setovima, dok su ekipu OK Donat Zadar pobijedile s jednim izgubljenim setom.
Ovaj je turnir poslužio kao odlična priprema za utakmice koje slijede u nastavku sezone 1. B odbojkaške lige. Prva je među njima utakmica na domaćem terenu protiv OK Kaštel Lukšića.

Mlađe kategorije odbojkašica Vodica ovog su vikenda igrale u 3. hrvatskoj odbojkaškoj ligi. Kadetkinje su pobijedile ekipu OK Šibenik 91', dok su u mlađe kadetkinje odigrale čak dva kola; pobijedile ekipu OK Benkovac s 2:0 i pretrpjele neugodan poraz od vršnjakinja Šibenika 91  s rezultatom 1:2 u setovima.
Za OK Vodice u mlađe-kadetskoj ligi nastupile su: Antonia Perkov, Mirna Skroza, Sara Pirjak, Lea Klarić, Stefani Jozanović Mia Begić, Anamarija Rupić, Luce Cukrov, Katarina Turčinov, Aurelija Maretić, Jelena Mrković, Agata Donđivić, Emanuela Klarin i Tea Seleš.
Za OK Vodice u 3. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi nastupile su: Franka Popov, Antonia Perkov, Ela Čubrić, Dumina Cukrov, Marta Kranjac, Marta Mesarić, Stefani Jozanović, Sara Pirjak, Lea Klarić, MIrna Skroza, Mia Begić i Jelena Mrković.