Dugogodišnja glazbeno-turistička priča CMC festivala, najvećeg festivala domaće glazbe, nastavlja s tradicijom dugom 16 godina. Na vodičku rivu će 7 . i 8. lipnja dovesti velika glazbena imena, a publika će uživati u više od 40 izvođača i nekoliko koncerata. Na prvoj festivalskoj tiskovnoj konferenciji u vrtu Croatia Recordsa okupila su se brojna glazbena imena koja će na festivalu nastupati.
Izvršni direktor CMC festivala, Mario Kovač, ponosno je najavio festival i zahvalio svim pokroviteljima na dugogodišnjoj potpori, posebno Calzedoniji, generalnom pokrovitelju te istaknuo kako će se brojnim radijskim postajama koje prate festival ove godine priključiti CMC radio. Kreativna direktorica Nikolina Mazalin, predstavila je sve ovogodišnje izvođače, obećavajući publici nezaboravne večeri. Program je vodio dugogodišnji voditelj CMC festivala Dalibor Petko uz kojeg će već sedmu godinu zaredom stati voditeljica Edina Pršić Babić.

Već tradicionalno, drugi vikend u lipnju rezerviran je za glazbeni spektakl, a na ljetnoj vodičkoj pozornici i ove godine nastupit će glazbene legende Željko Bebek, Mladen Grdović, Neda Ukraden, Dražen Zečić, Duško Lokin te neki od najpopularnijih izvođača poput Mije Dimšić, Lidije Bačić Lille, Ivane Kovač i Ivana Zaka. Na festivalsku pozornicu će nakon dugo vremena stati i legende zabavne glazbe Dalibor Brun te Darko Domijan kao i nekoliko izvođača iz regije. Croatia Records, CMC televizija, Grad Vodice i brojni medijski pokrovitelji festivala iz godine u godinu njeguju odličnu suradnju i time pridonose prepoznatljivosti i važnosti festivala u cijeloj regiji. Prošlogodišnji festival privukao je tisuće ljudi koji su uživali u najvećim domaćim hitovima, a sudeći po ovogodišnjim učesnicima sprema se još jedan izvanredan festival. Upravo zato domaćini, Grad Vodice, već kreću s pripremama kako bi sve bilo spremno za najljepši vikend u godini.
Kompletan dvodnevni festivalski program bit će poznat uskoro, a za sve informacije i najnovije vijesti posjetite službenu web stranicu festivala. Festival organizira CMC televizija uz potporu Grada Vodica i Turističke zajednice grada Vodica, a generalni sponzor je Calzedonia.

Popis ovogodišnjih izvođača: Alka Vuica, Amir Kazić Leo, Ante Cash, Bon Voyage, Boris Oštrić, Bruno Filipović, Buryana, Dalibor Brun, Darko Domijan, Davor Radolfi, Dino Petrić, Dražen Zečić i Lidija Bačić, Duško Lokin, Džentlmeni, Elio Pisak, The Frajle, Gavrani, Ivan Zak, Ivana Kovač, Ivica Sikirić Ićo, Lana.S, Lidija Bačić, Ljubavnici, Marina Tomašević, Mario Rucner, Mate Bulić i Tarapana band, Matko Jelavić, Mia, Mihael Kvorka, Mile Perkov, Miroslav Škoro i Barabe, Mirza Selimović, Mladen Grdović, Neda Ukraden, Nives Celzijus, Noćni skok, Noelle, Teo Grčić, Trio Gušt, Tropico band, Učiteljice, Zona Isključenja i Željko Bebek.