Grad Vodice
www.grad-vodice.hr

Grad prijavio dva značajna projekata na Ministarstvo turizma

Grad Vodice je prijavio dva značajna projekta na Ministarstvo turizma u sklopu Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2016. godini.
više »

Ostvareno milijun noćenja!

Prošle su nedjelje Vodice ubilježile milijunto noćenje, čak 25 dana ranije nego lani. Nakon odličnog srpnja i podaci za kolovoz govore u prilog pozitivne turističke sezone. 

više »

Javni poziv Šibensko-kninske županije

Upravni odjel za prostorno uređenje i gradnju Šibensko-kninske županije, u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju Centra za posjetitelje Šibensko-kninske županije i Sportsko rekreacijskog centra Račice u Vodicama po zahtjevu ulagača Šibensko-kninske županije, temeljem odredaba članka 142. st. 1 Zakona o gradnji (“Narodne novine” broj 153/13), objavljuje JAVNI POZIV 

više »

Život i djelo Dragutina Antuna Parčića

Društvo prijatelja glagoljice i Nadbiskupijski pastoralni institut, u sklopu projekta Hrvatska glagoljaška baština, organiziraju predavanje dr.med.spec. kirurga u miru, Vladimira Lučeva: Život i djelo Dragutina Antuna Parčića koje će se održati u srijedu, 14. rujna, u maloj dvorani Matice hrvatske, Strossmayerov trg 4 u Zagrebu, s početkom u 19 sati.

Uvjerljiva pobjeda HDZ-a

Nakon što je obrađeno svih 756 biračkih mjesta u IX. izbornoj jedinici, poznati su i konačni rezultati ovogodišnjih parlamentarnih izbora.

više »

"Djeca su najveće bogatstvo"

Jučer je gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev primila roditelje koji su u protekla tri mjeseca dobili prinove. Tom je prigodom Gradonačelnica, uz čestitke i lijepe želje, darovala sretne obitelji jednokratnom pomoći za novorođenčad.

više »

Dobra vijest za vlasnike brodica u ACI marini Vodice

U ured gradonačelnice Vodica gospođe Branke Juričev Martinčev stigla je Odluka ACI d.d. koju je potpisao član Uprave ACI-ja gospodin Kristijan Pavić kojom se mijenja ranije donesena odluka ovog Društva. 

više »

Obilježavanje Svjetskog dana prve pomoći

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice obilježit će Svjetski dan prve pomoći koji se obilježava svake druge subote u mjesecu rujnu. Ove godine tema Svjetskog dana prve pomoći je Prva pomoć i djeca. Bit će to prigoda da se ukaže na važnost pružanja prve pomoći kao prvog i najvažnijeg koraka u spašavanju ljudskih života.

više »

Veliko "Hvala" Dariu Šariću na vrijednoj donaciji JVP Vodice

Javna vatrogasna postrojba Grada Vodica zahvaljuje se na velikodušnoj donaciji poznatog hrvatskog košarkaša Daria Šarića koji im je poklonio  tri ručne digitalno–analogne radio stanice s mogućnošću skeniranja više kanala, s integriranim GP sustavom koji u svakom trenutku daje poziciju vatrogasca, Wi-Fi i punjivim baterijama kapaciteta 2250 mAh koje omogućavaju rad stanica preko 20 sati te su otporne na prašinu i vodu. 

više »

Novorođeni kod Gradonačelnice

Gradonačelnica Vodica primit će u petak, 9. rujna u 13  sati roditelje koji su u posljednja tri mjeseca dobili prinove. Osim čestitki i lijepih želja, Gradonačelnica će prisutnima uručiti i jednokratne novčane pomoći za novorođenčad.

više »
Događanja
pet, 28. 04. 2017. u 20:00 h
Kulturni centar Vodice
sub, 29. 04. 2017. u 18:30 h
Gradska vijećnica grada Vodica
sub, 29. 04. 2017. u 19:00 h
Kino Vodice
sub, 29. 04. 2017. u 20:30 h
Kino Vodice
ned, 30. 04. 2017. u 19:00 h
Kino Vodice
ned, 30. 04. 2017. u 20:30 h
Kino Vodice

Web kamera