Grad Vodice
www.grad-vodice.hr

Dječji vrtić "Tamaris" počeo s redovitim radom

S početkom nove školske godine, počeo je i redoviti rad jedinog gradskog vrtića Tamaris koji svoja vrata nije u potpunosti zatvorio tijekom ljeta. Naime, mališani čiji zaposleni roditelji nisu mogli drugačije organizirati svoj obiteljski život i, tijekom praznika su boravili u ovoj predškolskoj ustanovi.

više »

"Sajam zdrave hrane" ponovno u Vodicama

Udruga Fraktal iz Zagreba organizirat će i održati manifestaciju Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda od 8. do 10. rujna na Obali Vladimira Nazora u Vodicama. U sklopu Sajma izvest će se i kazališna predstava na otvorenom Hrvatski mitovi i legende - Dubravka.

Grad pomaže Udruzi poginulih branitelja

Grad Vodice financijski će pomoći aktivnosti i djelovanje Udruge roditelja poginulih branjitelja Domovinskog rata Šibensko-kninske županije.

U tijeku upisi na tečajeve stranih jezika i na razne programe obrazovanja odraslih

Pučko otvoreno učilište Vodice obavještava da u suradnji s Obrazovnim centrom Smaragd i Učilištem Izvor znanja vrši upise na tečajeve stranih jezika i razne programe doškolovanja i prekvalifikacije za odrasle. 

više »

Nova javna rasvjeta u Vodicama, Srimi i na otoku Prviću

Grad Vodice je potpisao ugovor s tvrtkom Elos d.o.o. iz Solina o izgradnji ulične rasvjete, vrijedan gotovo 1,5 milijuna kuna.
više »

Ove godine više učenika u razrednoj i predmetnoj nastavi

Za razliku od većine hrvatskih gradova, Vodice nemaju demografskih problema. Ove se godine u novu školsku godinu upisao cijeli jedan razred više prvašića i jedan razred više petaša, pa sada Osnovnu školu Vodice pohađaju učenici podijeljeni u ukupno trideset i pet razrednih odjeljenja.

POZIV MLADIMA - Konferencija "Strukturirani otoci"

Nezavisna udruga mladih Fabrika ideja u suradnji s Udrugom Delta, Svjetskim savezom mladih Hrvatske, Klubom spasilaca na vodama Karlovac i Mrežom mladih Hrvatske provodi projekt pod nazivom Strukturirani dijalog na otocima.

više »

Očišćene rive na Jazu u Prvić Luci

Dobrovoljno vatrogasno društvo Prvić Šepurine je, uz financijsku pomoć Grada Vodica, organiziralo čišćenje rive na području Jaz u Prvić Luci, a akciji su se pridružili i okolni stanari.
Uklonjeno je gotovo 30 kubičnih metara starih crijepova, drvene građe, starog željeza i ostalog otpada. Nastavak ove hvalevrijedne ekološke akcije planira se uskoro, kada će biti popravljena i rekonstruirana sama riva.

Danas počinje s radom Gradsko društvo Crvenog križa Vodice

U Vodicama, s prvim danom rujna počinje s radom Gradsko društvo Crvenog križa Vodice sa sjedištem u samom središtu grada, na adresi Obala Ive Juričev Cote.
Ovo Društvo osnovano u prosincu 2015. godine, pravni je status steklo upisom u Registar udruga Republike Hrvatske u veljači ove godine, a za prvu je ravnateljicu imenovana gospođa Marijana Biluš.

više »

Komemoracija za tragično preminule vatrogasce

Danas se navršava tužnih devet godina od pogibije mladih vatrogasaca na otoku Kornat. Komemoracija povodom obilježavanja ove strašne tragedije održava se danas na samom mjestu događaja u uvali Šipnat  gdje će se održati sveta misa u kapelici Svetog Florijana i položiti  cvijeće i svijeće na spomen-križevima.
Događanja
pet, 28. 04. 2017. u 20:00 h
Kulturni centar Vodice
sub, 29. 04. 2017. u 18:30 h
Gradska vijećnica grada Vodica
sub, 29. 04. 2017. u 19:00 h
Kino Vodice
sub, 29. 04. 2017. u 20:30 h
Kino Vodice
ned, 30. 04. 2017. u 19:00 h
Kino Vodice
ned, 30. 04. 2017. u 20:30 h
Kino Vodice

Web kamera