Grad Vodice
www.grad-vodice.hr

Jesenska preventivna sistematska deratizacija javnih površina na području Grada Vodica

Od 10. do 21. listopada provodit će se jesenska preventivna sistematska deratizacija javnih površina na području Grada Vodica. Deratizacija će se provesti parafinskim i rasutim mamcima s aktivnom tvari bromadiolon koji su crvene i tamno roza boje. 

više »

Nastavljaju se radovi na sanaciji i uređenju kanala oborinskih voda

Hrvatske vode započele su s čišćenjem i popravcima oborinskih kanala na području Vodica još prije turističke sezone, prema dokumentaciji koju je izradila tvrtka Plimica d.o.o. iz Splita. Nakon ljetne stanke radovi se nastavljaju čišćenjem zarova od Tribunjske ceste pa sve do mora, a na dijelovima gdje je to potrebno izvršit će se i betoniranje podloge.

više »

23. sjednica Gradskog vijeća Grada Vodica

Danas, 3. listopada, u Gradskoj vijećnici Grada Vodica, s početkom u 10 sati održat će se 23. sjednica Gradskog vijeća Grada Vodica. Dnevni red i prijedloge akata možete vidjeti ovdje

Grad Vodice sufinancira prijevoz učenika i ove godine

Ove školske godine Grad Vodice sufinancira prijevoz javnim gradskim prijevozom 124 srednjoškolaca s područja Grada Vodica i prijevoz brodom za petoro učenika s otoka Prvića, za što se svakog mjeseca iz gradskog proračuna izdvaja gotovo 20.000,00 kuna.

Očitovanje Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu

Hrvatski zavod za hitnu medicinu, ponukan upitima vezanim uz organizaciju hitne medicinske službe u Tisnom, odnosno Šibensko-kninskoj županiji, a kako bi ispravno informirao građane i cjelokupnu javnost te onemogućio zlonamjernu manipulaciju od strane određenih pojedinaca, dostavlja slijedeće očitovanje:

više »

"Ovo nije kraj" dostupan na youtube

Na youtubu je objavljena reportaža s 9. memorijalnog malonogometnog turnira "Ovo nije kraj" koji se u spomen na poginule kornatske heroje održao 28. kolovoza na vodičkoj rivi.
Na turniru su uz domaćina, MNK"Heroji 2007", igrali aktualni prvaci Hrvatske MNK "Nacional" (Zagreb) te MNK "Tommy", "Split" i HMNK "Vrgorac". Pored natjecateljskog dijela odigrala se revijalna utakmica između veterana HNK "Hajduk" i ekipe "Split Stars".

LD Sokol očistilo poljski put

Članovi vodičkog Lovačkog društva Sokol očistili su 1800 m2 poljskog puta od Kozare do Rastovca, uklonili grmlje i šiblje te odvezli proneđeni krupni otpad uz makadamsku prometnicu, za što im je Grad Vodice isplatio gotovo 20.000,00 kuna.

Darovi za vjerne austrijske goste

Gradonačelnica i predsjednica Turističke zajednice grada Vodica Branka Juričev Martinčev i direktorica vodičke Turističke zajednice Anita Franin Pečarica nastavile su s lijepim običajem darivanja i druženja s vodičkim dugogodišnjim gostima. Ovoga su puta bile u posjetu domaćinima Lučev koje već skoro četiri desetljeća ugošćuju obitelj Stadler iz Beča. 

više »

Međunarodni karate turnir DBG Open 2016 Čitluk

Na nedavno održanom Međunarodnom karate turniru DBG Open 2016 u Čitluku kod Međugorja na kojem je sudjelovalo 506 natjecatelja iz 46 hrvatskih, bosanskohercegovačkih i crnogorskih klubova, članovi Karate kluba Okit osvojili su četiri medalje: zlatna je bila Tereza Vunić u kategoriji mlađe kadetkinje do 42 kg, srebro je osvojila Sasha Ianachi Ćopić u kategoriji učenice do 40 kg, a broncu su osvojili Patrik Adžaga u kategoriji ulenika do 40 kg i Neo Turčinov u kategoriji učenika do 45 kg.

Natječaj za sufinanciranje projekata udruga u 2017.

Turistička zajednica grada Vodica raspisala je Natječaj za sufinanciranje projekata udruga u 2017. godini. Pravo prijave imaju udruge sa sjedištem na području Grada Vodica, registrirane prema Zakonu o udrugama, a projekti koji se prijavljuju trebaju biti usmjereni na poboljšanje turističke ponude grada Vodica i temeljiti se na već postignutim rezultatima prijašnjih sličnih aktivnosti udruge. Sukladno pravilima natječaja, prednost imaju projekti koji se odnose na pred i posezonu. Udruge svoje projekte mogu prijaviti do 12. listopada 2016.