Grad Vodice
www.grad-vodice.hr

Obilježavanje Svjetskog dana prve pomoći

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice obilježit će Svjetski dan prve pomoći koji se obilježava svake druge subote u mjesecu rujnu. Ove godine tema Svjetskog dana prve pomoći je Prva pomoć i djeca. Bit će to prigoda da se ukaže na važnost pružanja prve pomoći kao prvog i najvažnijeg koraka u spašavanju ljudskih života.

više »

Veliko "Hvala" Dariu Šariću na vrijednoj donaciji JVP Vodice

Javna vatrogasna postrojba Grada Vodica zahvaljuje se na velikodušnoj donaciji poznatog hrvatskog košarkaša Daria Šarića koji im je poklonio  tri ručne digitalno–analogne radio stanice s mogućnošću skeniranja više kanala, s integriranim GP sustavom koji u svakom trenutku daje poziciju vatrogasca, Wi-Fi i punjivim baterijama kapaciteta 2250 mAh koje omogućavaju rad stanica preko 20 sati te su otporne na prašinu i vodu. 

više »

Novorođeni kod Gradonačelnice

Gradonačelnica Vodica primit će u petak, 9. rujna u 13  sati roditelje koji su u posljednja tri mjeseca dobili prinove. Osim čestitki i lijepih želja, Gradonačelnica će prisutnima uručiti i jednokratne novčane pomoći za novorođenčad.

više »

Dječji vrtić "Tamaris" počeo s redovitim radom

S početkom nove školske godine, počeo je i redoviti rad jedinog gradskog vrtića Tamaris koji svoja vrata nije u potpunosti zatvorio tijekom ljeta. Naime, mališani čiji zaposleni roditelji nisu mogli drugačije organizirati svoj obiteljski život i, tijekom praznika su boravili u ovoj predškolskoj ustanovi.

više »

"Sajam zdrave hrane" ponovno u Vodicama

Udruga Fraktal iz Zagreba organizirat će i održati manifestaciju Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda od 8. do 10. rujna na Obali Vladimira Nazora u Vodicama. U sklopu Sajma izvest će se i kazališna predstava na otvorenom Hrvatski mitovi i legende - Dubravka.

Grad pomaže Udruzi poginulih branitelja

Grad Vodice financijski će pomoći aktivnosti i djelovanje Udruge roditelja poginulih branjitelja Domovinskog rata Šibensko-kninske županije.

U tijeku upisi na tečajeve stranih jezika i na razne programe obrazovanja odraslih

Pučko otvoreno učilište Vodice obavještava da u suradnji s Obrazovnim centrom Smaragd i Učilištem Izvor znanja vrši upise na tečajeve stranih jezika i razne programe doškolovanja i prekvalifikacije za odrasle. 

više »

Nova javna rasvjeta u Vodicama, Srimi i na otoku Prviću

Grad Vodice je potpisao ugovor s tvrtkom Elos d.o.o. iz Solina o izgradnji ulične rasvjete, vrijedan gotovo 1,5 milijuna kuna.
više »

Ove godine više učenika u razrednoj i predmetnoj nastavi

Za razliku od većine hrvatskih gradova, Vodice nemaju demografskih problema. Ove se godine u novu školsku godinu upisao cijeli jedan razred više prvašića i jedan razred više petaša, pa sada Osnovnu školu Vodice pohađaju učenici podijeljeni u ukupno trideset i pet razrednih odjeljenja.

POZIV MLADIMA - Konferencija "Strukturirani otoci"

Nezavisna udruga mladih Fabrika ideja u suradnji s Udrugom Delta, Svjetskim savezom mladih Hrvatske, Klubom spasilaca na vodama Karlovac i Mrežom mladih Hrvatske provodi projekt pod nazivom Strukturirani dijalog na otocima.

više »