Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

Odbojkašice Vodica imale uspješan vikend

Odbojkašice Vodica su, u zadnjem kolu III. odbojkaške lige -jug, gostovale u Makarskoj te u napetoj utakmici slavile rezultatom 3:0 u setovima.
Mlađe kadetkinje Odbojkaškog kluba Vodice su također imale uspješne nastupe. prvo su u zaostaloj utakmici iz jesenskog dijela Prvenstva pobijedile ekipu OK Mladost 2000 Knin bez izgubljenog seta, a zatim i u redovnom kolu proljetnog dijela Prvenstva pobijedile ekipu OK Bibinje rezultatom 2:1.
Za OK Vodice u 3. hrvatskoj odbojkaškoj ligi nastupile su: Franka Perkov, Iva Begić, Franka Popov, Laura Unić , Lana Perić, Nika Erak, Magdalena Čubrić i Dumina Cukrov.
Za OK Vodice u mlađe-kadetskoj ligi nastupile su: Iva Begić, Ela Čubrić, Blanka Popov, Marta Kranjac, Nika Stanić, Franka Popov, Karmen Juričev, Antonia Perkov, Sara Pirjak, Marta Mesarić, Dumina Cukrov, Marta Cukrov, Ela Juričev i Mia Begić. Trener: Krešimir Bujas

Akcija davanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice poziva darivatelje krvi i one koji to žele postati na akciju darivanja krvi koja će se održavati u srijedu, 09. veljače u Gradskoj knjižnici Vodice od 8 do 12 sati u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Vodice, Kluba darivatelja krvi Vodice i KBC-a Split.
Muškarci krv mogu darovati četiri, a žene tri puta godišnje i samo je  15 minuta dovoljno za čin darivanja krvi.
Hvala svim darivateljima u ime onih kojima darovana krvi zdravlje, a često i život, znači.

Dan europskog broja 112

U petak se obilježava Dan europskog broja 112 koji se u državama Europske unije koristi od 1991. godine. Uvođenjem jedinstvenog broja za hitne službe 112 omogućen je jednostavan, jednak, siguran i učinkovit pristup hitnim službama svim građanima Unije, osobito onima koji putuju između država unutar Unije. Broj 112 trenutno je jedini hitan broj u devet država EU: Danskoj, Estoniji, Finskoj, Litvi, Malti, Nizozemskoj, Portugalu, Rumunjskoj i Švedskoj, a ovaj se broj koristi i u jedanaest drugih država na području Europe i u svijetu kao jedini hitan broj ili uz druge nacionalne hitne brojeve.
Kod nas ovaj se broj koristi od 2005. godine. Pozivi upućeni na 112 se primaju u županijskim centrima tijekom čitavog dana sve dane u godini za sve vrste hitnih slučajeva. 
Brošura u kojoj su prikazane osnovne značajke sustava 112 i podaci o njegovom djelovanju u proteklom razdoblju.

Nominirajte zaslužne za nagrade i priznanja Grada Vodica u 2021.

Grad Vodice poziva trgovačka društva, ustanove, organizacije i udruge, političke stranke i građane da najkasnije do 22. veljače, predlože one koji su po njihovom mišljenju zaslužili priznanja i nagrade Grada Vodica za 2021. godinu.
Prijedloge s obrazloženjima treba dostaviti na adresu: Gradsko vijeće Grada Vodica, Odbor za priznanja, Ive Čaće 8, 22211 Vodice. Nagrade i priznanja zaslužnima za 2021. bit će uručena na svečanosti povodom Dana grada i župe, a sve dosadašnje dobitnike možete pronaći ovdje.

Odbojkašice Vodica pobijedile ŽOK Dubrovnik

U nedjelju su odbojkašice Vodica ostvarile novu pobjedu u 2. hrvatskoj odbojkaškoj ligi pobijedivši izravnog konkurenta za vrh ljestvice, ekipu ŽOK Dubrovnik te time zadržale prvo mjesto u ukupnom poretku.
Za OK Vodice u 2. HOL nastupile su: Manuela Lasan-Zorobabel, Nora Čubrić, Ema Kokot, Lara Unić, Laura Unić, Izabela Jozanović, Lana Perić, Iva Begić, Franka Popov, Franka Perkov, Ela Čubrić, Nika Erak i Magdalena Čubrić.

više »

Jubilarna 10. Aktivna Hrvatska u Vodicama

Vodeći hrvatski sportsko–edukativni projekt Aktivna Hrvatska s početkom 2022. kreće u jubilarnu desetu sezonu u okolnostima kad je poruka o brizi za tjelesno zdravlje važnija nego ikada. Tjelovježba kojom jačamo imunitet više nije preporuka već imperativ.
Aktivna Hrvatska i ove će godine aktivirati Vodičane. Već tradicionalni trening na Trgu hrvatskih mučenika održat će se u subotu 28. svibnja u 18 sati pod vodstvom kineziologa Ivana Antunovića. Program će voditi Renata Sopek dok će uz Ivana trenirati i tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba u kojem su Ana-Marija Galeković, Tina Živković te Karlo Kligl. Trening se održava u suradnji s Gradom Vodicama i Turističkom zajednicom grada Vodica.
Na trening se možete prijaviti ovdje 

više »

Akcija davanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice poziva darivatelje krvi i one koji to žele postati, na akciju darivanja krvi koja će se održavati u srijedu, 12. siječnja u Gradskoj knjižnici Vodice od 8 do 12 sati.
Organizatori: Gradsko društvo Crvenog križa Vodice, Klub darivatelja krvi Vodice i KBC-a Split.
Podsjetimo, muškarci krv mogu darovati četiri, a žene tri puta godišnje. Samo jedna doza krvi može spasiti do tri života, zato hvala svim darivateljima u ime onih kojima darovana krv spašava zdravlje, a često i život.

Potpisivanje ugovora o sufinanciranju s gradskim udrugama - prema najavi

S obzirom na epidemiološke mjere, ove godine neće biti zajedničkog potpisivanja ugovora o financijskoj potpori projektu/programu s udrugama u područjima javnih potreba u kulturi, sportu, socijalnoj i drugoj skrbi te ostalim udrugama civilnog društva, iz sredstava proračuna Grada Vodica za 2022. godinu.
Obavještavaju se predstavnici svih udruga da ugovore mogu doći potpisati u gradsku upravu u razdoblju od 5. do 18. siječnja, svakog radnog dana od 7 do 15 sati.

ePošta
Projekt PRavilnim primjerOM učimo zaštititi okOliš – PROMO
Projekt ADRIADAPT – A Resilience information platform for Adriatic cities and towns
Sanacija i zatvaranje odlagališta neopasnog otpada Leć
Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH za područje Grada Vodica
Službeni glasnik Grada Vodica
Proračun Grada Vodica
Javna nabava
Pravo na pristup informacijama